Wild voorwerp van verlangen. Waarom meisjes zo bang boring

Als je de vrouwelijke glans gelooft, is er een serieus percentage meisjes, overtuigd dat het ergste bij mannen — Deze sokken.

Dat wil zeggen, individueel zowel jongens als dit detail van de garderobe vormen geen gevaar, maar ze moeten verenigd zijn — Alles, karkassen licht.

Maar dit alles is slechts een deel van de waarheid. En als dat en de meisjes proberen echt te proberen, zijn dit mannen-boring.

Bijvoorbeeld, degenen wiens relaties met sokken harmonieus zijn, zijn attent en staat geen enkel toeval element toe. Dat wil zeggen, een man weet en klaar om uit te leggen waarom hij precies met hen komt, en niet anders.

Het is iemand waard om de gevestigde bestelling in te trekken, omdat het een hele filosofische verhandeling zal uitgeven over de haalbaarheid van het neerschieten van sokken na een broek, maar om te slippen, over de voordelen van hun opslag op de derde plank van het kabinet en de voordelen van het wassen zonder

airconditioning te gebruiken.

Je hebt zeker in zo’n situatie wanneer… Hoewel niet, laat het niet jij, en een soort vriend, en nog beter — Vriend van je vriend.

Dus er is een felle discussie met een meisje, in het proces waarvan ze weigert elementaire dingen te realiseren («Zoek naar twee uur — Het is gewoon gebrek aan respect», «Als je een wandeling maakt, moet je comfortabele schoenen dragen», «Koffie met cake — Het is niet bedoeld»).

Een vriend van je vriend geduldig duwen, waarom alles is zo anders, het geeft ideaal in de logische zin van het ontwerp, verwijst naar deskundigen van de Massachusette University…

Ze pleiten, ruzie lang en fel. En toen — Bac! — Meisje Pronounces-codewoord «nerd», waarna het argument op de root loopt.

Vanuit een mannelijk oogpunt ziet dit haar replica eruit als een complete overgave: het meisje wordt in de hoek gedreven, verpletterd door de kracht van de argumentatiebasis of gewoon moe huil en klik, dus hangt dus de witte vlag aan.

In deze climax denkt het echter helemaal niet om de intellectuele superioriteit van een man, maar dat haar benen niet langer in de slaapkamer van deze slim zullen zijn.

Zie in je vriendje cialis 20mg boring — Het is nog erger voor een meisje dan te weten dat hij stiekem damesondergoed draagt ​​en alle liedjes van Dima Bilan kent.

Daarom proberen vrouwen seks te vermijden met vervelende typen tot op de planeet, de aarde zal ten minste één vrolijke rachib blijven , wat kan zeggen: «Ok, schat, je hebt gelijk!» (Zelfs als de babe opkomt dat twee keer twee — achtendertig.)

Helaas, een grap over het feit dat de boring — Dit is een man die beter is om over te geven dan om uit te leggen waarom je niet wilt, het is niet uitgevonden door vrouwen. Het zou niet in het oog komen!

En dus Dat in je gedrag het meisje kan duwen om te denken dat ze zich bezighoudt met een saaie kerel .

akarsuajans

Write a Reply or Comment