Ontmoet een mooi meisje. Zijn er nadelen

Wat kan minussen zijn, je zegt je! Dit is een mooie meid, die problemen met haar kan zijn? Maar problemen kunnen een man zijn, echt kunnen zijn! En je moet aan hen denken.

Wij, dudes visueel gecentreerd. Geef ons niet de schuld in oppervlakkig denken, we houden van wat meisjes eruit zien. We vinden dat onze vrienden ons zullen benijden.

We kunnen absoluut weerloos zijn als we geconfronteerd worden met een prachtig meisje. Ze kan ons serieus voor haar neus rijden en we kunnen haar zelfs vergeven.

Ernstig! Als de kerel zegt dat hij veel belangrijker is voor de innerlijke wereld van het meisje dan zij zichzelf, is hij hypocrities.

Deze dingen zijn equivalent, of het uiterlijk is nog steeds in de eerste plaats. Maar kennismaking met een heel mooi meisje vol valkuilen.

Welke? Laten we erover nadenken.

Je zult je zorgen maken over andere jongens die ook haar lichaam willen

Weet je nog hoe je probeerde haar nummer te krijgen. Het maakt niet uit hoeveel je persoonlijk in persoon hebt: als het competitief is, zal

er altijd degene zijn die om haar heen aanraakt.

En wat als er de beste kandidaten zijn dan jij? In essentie zul je ze zelfs niet de schuld geven, het meisje is heet, zoals een lava!

Je zult vechten voor haar aandacht, zelfs met onbekende mensen

Je vriendin is geweldig, ze heeft lange benen en andere attributen die te allen tijde mooi werden geacht.

Kun je ruzie maken in de Geest «Geen enkele schoonheidsparameter», Maar er zijn meisjes die mooi zullen noemen.

Een ander ding: zijn ze geschikt om ze te proeven. Je kunt deze jongens cialis 20mg niet de schuld geven wanneer ze onvrijwillig naar je vriendin kijken, maar je zult nog steeds onaangenaam zijn, zoals meer aandacht.

Je zult veel meer jaloers worden

Natuurlijk zijn er mensen die praktisch niet jaloers zijn. Ze hebben een hoge zelfrespect en zelfrespect.

Maar zelfs in hun hart is er een plek voor de worm van jaloezie en een gevoel van eigendom.

Als je serieus nooit jaloers hebt, kan ik met vertrouwen zeggen dat je geen echt luxueuze vrouw had.

Je zit op het tweede plan

Niemand zal je in haar aanwezigheid opmerken. Zelfs als je sprankelend een grapje bent en je zelf charme bent, zit je nog steeds op het tweede plan.

Het ergste als je geen opmerkelijke kerel bent. Mensen vragen zich oprecht af te vragen dat zo’n schoonheid naast je wordt. Ook medelijden zal beginnen.

Mensen zullen denken dat ze alleen geld van je nodig heeft

Uiteraard zullen ze meteen op zoek zijn naar logische rechtvaardigingen die zo’n schoonheid in zo’n vent wordt gevonden. De eenvoudigste en meest logische: ze wil je geld. Mensen houden van roddels.

Zelfs als je niet veel geld hebt, zou je er minstens een moeten hebben.

Ik verzeker je dat iemand in je omgeving er zeker van is dat ze je melkt terwijl je geen geld eindigt.

En als je denkt dat je het niet om de mening van iemand anders geeft dat je je niet eens in een wenkbrauw gedraagt, je bent erg vergist. Het is echt onaangenaam en maakt het denken.

Je zult gemakkelijk te manipuleren zijn

Meisjes slagen erin ons te manipuleren, maar in zulke ongelijke relaties zal deze schoonheid het veel vaker doen.

Je zult proberen constant tevreden te zijn met haar, en de schoonheid zal heel moeilijk zijn om eenvoudig te zeggen: «Niet!».

In het begin zul je blij zijn om haar kleine grillen uit te voeren, maar dan zal het irritant zijn.

Je hebt een probleem met vertrouwen

En de reden zal er niet in zijn, de reden voor jou! Dit alles — bijproduct van je jaloezie waar we over schreven.

Onbetrouwbaarheid

Jaloezie en zijn bijwerkingen kunnen u een onbetrouwbare persoon maken. En voor een meisje is er niets slechter dan een onbetrouwbare man.

Ze wil op iemand vertrouwen en je herinnert je aan een gesplitste paal. Misschien is dit een begrafenis voor je relatie, man!

Haar ego kan een probleem worden

Deze wereld behoort letterlijk tot mooie vrouwen.

Hoogstwaarschijnlijk kregen haar ouders te horen over haar schoonheid, toen werd haar vertrouwen door jongens op school beveiligd en later — Duizenden mannen die haar benen rolden. Daarom wordt het ego van onze heldin ondersteund door het vertrouwen van de staal in zijn schok.

Eerst begrijp je dit niet, omdat je er volledig door zal worden opgenomen, maar tot nu toe ontwikkelen je relaties, je kunt haar extreem opgeblazen chw ongewenst zien.

Hoewel er een mogelijkheid is dat je een mooi meisje zult ontmoeten zonder een groot ego.

Je verblindde het en blijf bij haar, hoewel het verkeerd is

Je kunt volledig verblind worden door haar schoonheid, zodat je de voor de hand liggende tekortkomingen van haar persoonlijkheid niet zult opmerken.

Onder de vertrouwde, was mijn eerste haar goede vriend van licht, die werd onderscheiden door aangenaam uiterlijk, hoge groei en extreem grote tieten. Licht was een epische dwaas, hield ervan om voor de gek te houden als een schoenmaker, vervelend, pochte, had geen gevoel van tact en verschilde niet in gevoelige oprechte kwaliteiten.

Omdat ze op sommige plaatsen een overtollig lichaamsgewicht had (in principe, was het slank, maar toch met plooien), heb ik het niet aantrekkelijk beschouwde, maar veel

van mijn gebruikelijk met de voormalige vertrouwde letterlijk vreedzaam in het licht, belde haar interessant.

Dit alles komt omdat het mooie gezicht ons vaak dwingt om blind te zijn voor andere kwaliteiten van meisjes.

Trouwens, de meisjes lijden zelden aan dergelijke kwaliteiten, en er zijn niet alleen verblind met een helder uiterlijk van een man. Soms zijn ze gewoon verblind.

Mooi meisje kan een egoïst zijn, dom, verkeerd, egocentrisch, niet de beste persoon, maar merk dit, helaas eenheden.

We raden je niet af om te ontmoeten met mooie meisjes, we adviseren je gewoon om de lip te rollen en ernaar te kijken.

akarsuajans

Write a Reply or Comment